KinderwensOp deze bijzondere en uitgebreide site over "Samenkramen" mis ik een belangrijk aspect. Vooraf gegaan op de kraamtijd is er de zwangerschap en de kinderwens.

De periode van de kinderwens is voor ieder totaal verschillend.

Geregeld krijg ik de vraag of ik iets voor een ouderpaar kan betekenen, nadat zij al een geruime tijd bezig geweest zijn om zwanger te worden. Soms hebben ze al een heel medisch circuit ondergaan of komen "toevallig" op mijn site.

Tijdens een gratis intake of kennismakingsgesprek stem ik mij af op de vrouw, de man en het ongeboren kindje. Dat klinkt raar als er (nog) geen zwangerschap is en er al helemaal nog geen sprake is van een kindje.

Dit afstemmen gaat via mijn zintuigen die super gevoelig zijn en daardoor het voor mij mogelijk maakt iets "verder" te kijken dan de meeste mensen.

Die gevoeligheid kan ik daarna omzetten in "woorden" waardoor ik kan communiceren met de energie van het ongeboren kindje. In het boek "Zielskinderen"kan je meer over dit onderwerp lezen. Bijna in alle gevallen wordt het mij duidelijk waar de mogelijke blokkade zich bevindt. Dat wil niet zeggen dat deze blokkade direct of indirect zal verdwijnen. Soms is er "huiswerk" nodig of krijgt een vrouw of man een inzicht waar weer verder op voor borduurt kan worden. Soms doe ik een meditatie oefening met de ouders in spe om samen rustig te kijken wat er "nodig" is.

In een enkel geval geef ik een "kinderwens" massage. Dit is een ontspannende lichaam's massage met een heerlijke olie die goed is voor lichaam en geest.