De eerste en enige praktijk voor conceptieconsultatie en vruchtbaarheidsmassage in Nederland, is volledig gespecialiseerd in zwanger worden en wil hulp bij zwanger worden voor iedereen bereikbaar maken. Ik werk daarom zowel online als via een praktijk in Haarlem.

Naast alle Basics en praktische zaken rond zwanger worden besteed ik veel aandacht aan:  • Leefstijl
  • Voeding
  • Mindset

iets dat een groot verschil kan maken bij natuurlijk zwanger worden en de kans op succes bij medische behandelingen als IUI, ICSI of IVF enorm vergroot.

De tools van Wonderwens:

In de praktijk kun je terecht voor een anamnese en een uitgebreid persoonlijk advies waarbij je inzicht krijgt in je vruchtbaarheid en deze snel zult kunnen verbeteren. Daarnaast wordt fertiliteitsmassage aangeboden, een krachtige en hele bijzondere massage-therapie die je vruchtbaarheid een boost geeft, zwanger worden makkelijker maakt en bovendien zeer goed werkt bij diverse andere klachten.
Op de website lees je er alles over! Online kun je bij Wonderwens terecht voor een anamnese en uitgebreid persoonlijk advies om inzicht in jouw vruchtbaarheid en aandachtspunten te krijgen. Vervolgens kun je zelf, of met het 6-weekse programma van Wonderwens, aan de slag om je vruchtbaarheid te optimaliseren.

Last but not least;

Ik heb een boek geschreven waarin je alles vindt over zwanger worden?

Zwanger worden doe je zo?.


Het is een compleet handboek boordevol no-nonsense informatie, tips, feiten, recente onderzoeksresultaten en oefeningen die je zullen helpen bij zwanger worden.

Het e-boek is verkrijgbaar via deze link naar de website van Wonderwens.