ZielskinderenNiet alleen als kraamverzorgster voelde en hoorde ik alles wat te maken had met zielskinderen, ook als therapeut en energetisch coach is het contact en de verbinding met zielen in andere dimensies net zo gewoon als een gesprek hier op aarde.

Via al mijn zintuigen komen de signalen binnen, mits dit de bedoeling is. Iemand die contact met de andere wereld wil afdwingen komt bedrogen uit. Soms moet er eerst iets anders gebeuren voordat er überhaupt contact mogelijk is. Dit kan variëren van iets subtiel tot grote transformatie processen. We zijn allemaal schakeltjes in het Grote Plan. Het geven en het ontvangen van leven staan in verbinding met het geven en ontvangen van liefde. Deze verbintenis is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde en gelijkwaardigheid.

Wat is er nu mooier om al 2 a 3 maanden voor de conceptie deze binding te voelen en de dialoog aan te gaan voorbij alle grenzen. Deze gave is NIET alleen gegeven aan mij, maar aan ieder die hiervoor openstaat. Het is het durven kijken naar je eigen programmatisch, aannames, valkuilen en blinde vlekken. Het durven openstaan voor het Leven en wat zich achter de sluier bevindt. Eenmaal zwanger mag je ook genieten van deze manier van beleven. Ontspanning, zonder stress. Een HypnoBirthing® cursus kan je hierbij goed ondersteunen. In contact met je kindje betekend ook dat het kindje geboren wordt op het moment dat het graag wil komen. Wij kunnen en mogen dit moment niet afdwingen. Ik denk dat ons vertrouwen in de Natuur soms ver te zoeken is. De communicatie tussen moeder, vader en kindje zullen ons in de toekomst weer terug brengen naar het punt zoals het bedoeld is! En dat weet ik Zeker!Over Ingrid Jetten-von Oven.

Vanaf het moment dat ik startte met de opleiding kraamverzorgende voel ik een diepe verbondenheid met het thema Leven geven, leven ontvangen. Het contact met zielskinderen had ik al toen ik klein was. Op de trap bij mijn oma in Scheveningen praatte ik al met "onzichtbare" vriendjes en vriendinnetjes. De reactie van mijn oma dat ik een levendige fantasie had is mij altijd bij gebleven. Ze geloofden mij niet! Er restte mij maar één optie, en dat was mijn gesprekken geheim houden. Tijdens mijn uurtjes met barbies, poppen, vriendinnetje en zusje kon ik mijn fantasie talent verbloemen in levensechte situaties. Niemand kon zien dat al deze rollenspelen werkelijkheid waren voor mij en ik op deze manier het contact met andere dimensies ongemerkt intact bleef. Deze communicatievorm is nooit verdwenen. Mijn onzekerheid gooide af en toe wat roet in het eten, maar mijn diepe weten won het uiteindelijk van deze overtuiging die mij aangepraat was.